Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bergen Zaait

11 juni, 2016 | 18:30

De Gemeente organiseert onder de noemer ‘Bergen Zaait’ een evenement dat in het verlengde ligt van datgene waar wij als dorpsraad ons hard voor maken; het vergroten van de leefbaarheid in uw dorp.

Informatie uit de brief van de Gemeente:

Tijdens ‘Bergen zaait’ worden 7 initiatieven gepresenteerd die allemaal als doel hebben de woon- en werkomgeving mooier, aantrekkelijker en plezieriger te maken. Zoals u weet zijn hier ook initiatieven bij die zich richten op uw dorp. Na de presentaties wordt gestemd welk initiatief de meeste bewondering en steun oogst en in aanmerking komt voor de aanmoedigingspremie van 250 euro.

Het zou mooi zijn als er zoveel mogelijk mensen uit uw dorp op deze avond aanwezig zijn. Om te horen wat er allemaal bedacht en georganiseerd is, om mee te praten over nieuwe ideeën en kansen voor uw regio.

Zorg er daarom voor dat u én uw dorpsgenoten er op zaterdag 11 juni bij zijn. Vanaf 18.30 uur bent u welkom bij Laarakker Groenteverwerking, Veenweg 4 in Well voor een inspirerende en gezellige avond.

Meer informatie vindt u op www.bergenzaait.nl en op de Facebookpagina Bergen Zaait. Daar worden de komende dagen de genomineerde initiatieven aan u voorgesteld.

Wij hopen u die avond allemaal te mogen begroeten!

Gegevens

Datum:
11 juni, 2016
Tijd:
18:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Gemeente Bergen

Locatie

Laarakker Groenteverwerking
Veenweg 4
Well, Limburg Nederland
+ Google Maps